Sælg din bil som en skrotbil til Mors Bilskrot!

Har du en gammel bil, som du aldrig bruger mere? Den ligger bare og samler på skidt og støv ude på gaden ud at gøre dig noget gavn. Så har du muligheden for at skaffe dig af med de nu. Du skal blot sælge den til os hos Mors Bilskrot, vi køber nemlig din skrotbil til den bedste pris på markedet. Hos os får du en kontant skrotpræmie på op til 50.000 kr.! Desuden er afhentning af din skrotbil fuldkommen gratis og der bliver altså på ingen måde modregnet på din kontante skrotpræmie. Du får ikke en mere effektiv eller venlig service andre steder, så kom til os i dag!

Kontakt os for at komme af med din skrotbil

Hvis du er interesseret i at komme af med din skrotbil, skal du blot kontakte os, og så tager vi os af resten! Du kan udfylde blanketten på højre side med de obligatoriske informationer såsom dit fulde navn, din bil model og type med mere. Dernæst kontakter vi dig inden for blot 24 timer med et uforpligtende tilbud. Du kan desuden også ringe til os på tlf. nr. 60 54 02 03 og få en samtale med os, hvor vi får de tilsvarende informationer. Du kan kontakte os man-fre 09.00-21.00 samt lør-søn og helligdage 9.00-18.00. Så du skal ikke være bange for at vi ikke er der når du har brug for os.

Miljøvenlig autoophugning af skrotbil

Hos Mors Bilskrot går vi ind for beskyttelse af miljøet, og den bæredygtige fremtid er af enorm vigtighed for os, da det er grundlaget for vores fremtidige generationer. Derfor prøver vi på at gøre vores for at skabe en god fremtid for dem der kommer efter os. Vi afskaffer alle skadelige kemikalier der nu engang findes i bilen når den skrottes på mest miljøvenlig vis. Desuden genbruger vi alle de dele fra bilen som stadig er funktionsdygtige.  Så kom til os  – vi tænker på miljøet så du ikke behøver!